Bam Margera - han är död!









Översättning:

Jackass och Nitro Circus stjärnan Bam Margera ringde till 911 timmar sedan och rusade till sjukhuset. Bam Margeras mor berättade för en Philadelphisk radiostation och sade att Bam Margera var mycket uttorkad under inspelningen av Nitro Circus. Rapporterna visar att Bam Margeras uttorkning var ett resultat av stjärnans ofta utekväll och festa. Denna rapport att Bam Margera var uttorkad och rusade till sjukhuset var mer än sju timmar sedan.

Nu sprids rykten på nätet att Bam Margera är död, och det roliga är, det Bam Margera dog av var en icke namngiven drog. Vi har ännu inte bekräfta sanningen om nyheten om Bam Margera död och om det är sant att Bam Margera är död, kommer vi att uppdatera dig snarast möjligt. Vi kommer också att posta här den verkliga orsaken till Bam Margera död och obduktionen bilder om den görs tillgänglig

Läs här ..

Översättning:
Bam Margera från "Jackass" fördes till ett Pennsylvanskt sjukhus efter att Margera gjorde ett "andfådd" samtal till 911, förmodligen efter en överdos. Bam Margera är misstänkt för att ha överdoserat på heroin eller kokain, men Margeras familj har inte bekräftat ryktena. I stället har Bams familj sa till reportrar att Bam allvarligt var uttorkad.


Hoppas fan att han lever tycker killen är fett grym följde alltid hans pogram när det gick på tv.. ..






Kommentarer
Postat av: nea

hahahahahahaha han är inte död xxx

2011-12-01 @ 21:16:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0